Neem contact met me op als je geïnteresseerd bent in (het gebruik van) mijn beelden.

Tarieven Bedrijven

Hier vind je geen complete lijst met tarieven voor bedrijven. Ik heb geen uitgebreide tarievenlijst omdat fotograferen voor  bedrijven bijna altijd maatwerk is. Dat zet ik niet in een tabel, maar specificeer ik liever aan de hand van je vraag.

Zakelijke Profielfoto’s

Als je je presenteert op Facebook of Instagram doe je dat met een heel ander soort foto’s dan op een zakelijke site zoals Linkedin. Soms denkt men dat je op Linkedin een pasfoto moet plaatsen maar de ervaring leert dat dat zeer onverstandig is. Heel vaak wordt een identiteit vanaf Linked gekopieerd en door kwaadwillenden gebruikt om duistere zaken nog duisterder te maken. Misschien ben je al eigenaar van een obscuur bedrijf zonder het te weten! Een zakelijke profielfoto zal dus bij voorkeur niet voldoen aan de internationale eisen voor een pasfoto maar zal je tegelijkertijd wel zo treffend mogelijk in beeld brengen, passend bij jouw stijl en je bedrijf.

Ik maak profielfoto’s vanaf 5 medewerkers bij voorkeur in je bedrijf. Ik neem een mobiele studio mee en zorg dan dat de medewerkers met een zo kort mogelijke onderbreking van hun werk worden gehouden. Tegelijkertijd houd ik de sfeer ontspannen en informeel om daarmee tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Het tarief voor profielfoto’s is € 20 start tarief plus € 25 per persoon. Indien je profielfoto’s van meer dan 15 medewerkers wilt laten maken maak ik graag een specifieke offerte.

Evenementen

Evenementenfotografie is een vak op zich. Ik kom graag met je bespreken wat voor evenement je wil organiseren en welke wensen en eisen je hebt voor fotografie. Heb je een bedrijfsfeest of een receptie? Dan fotografeer ik graag zo onopvallend mogelijk en probeer ik om alle medewerkers aan bod te laten komen. Ik heb ruime ervaring met personeelsfeesten, maar ook met bedrijfsopeningen en symposia.

Het is mogelijk om een kleine studio op te bouwen om daar gedurende het evenement met een tweede fotograaf portretten te maken.

Je Bedrijfspresentatie

Ik kan je helpen met het vervaardigen van je bedrijfspresentatie, brochures, folders en flyers. Heb je een Marketing afdeling of Communicatie adviseur, dan bespreek ik het concept met je specialist(en) en maken we samen een aanbieding waarin het werk en de kosten beschreven worden. Maar ook zonder jouw eigen specialisten kunnen we in goed overleg tot een concept komen en dat samen uitwerken tot een geschikte presentatie.

Hoe nu verder?

Ter indicatie, voor een uur fotograferen reken ik doorgaans ongeveer € 95 excl BTW.

Neem contact met me op.

Vul je gegevens in op het contactformulier hieronder en ik bel je zo spoedig mogelijk op. Je kunt ook telefonisch contact opnemen (tel 06 5025 5826). Als ik aan het fotograferen ben kan het zijn dat je bij de voicemail belandt. Spreek dan rustig je naam en telefoonnummer in zodat ik je terug kan bellen.

Contact Formulier

Section

Sending