Neem contact met me op als je geïnteresseerd bent in (het gebruik van) mijn beelden.

Trash The Dress

Trash the Dress

Je bent getrouwd, je hebt de hele dag je prachtige jurk kunnen laten zien aan iedereen die dat maar wilde, en daarna verdwijnt hij eigenlijk in de kast, zonder dat je er nog echt gebruik van gaat maken. Zonde! Ben je op zoek naar een excuus om je trouwjurk nog eens te dragen, en te gebruiken voor een uniek en origineel doel? Schrijf je dan in voor een Trash the Dress, of in het geval van mannen, een Rock the Frock fotoshoot!


Wat is Trash the Dress?

Tijdens je trouwdag ben je natuurlijk erg voorzichtig met je trouwkleding, om het niet vies te maken of te beschadigen. Maar bij een Trash the Dress sessie is het juist de bedoeling dat je dit wel doet! Loop bijvoorbeeld samen met je partner de zee in, ga in je trouwjurk paintballen, motorcrossen of waterskiën, of houd een taartgevecht! Alles is mogelijk, zolang jullie maar plezier hebben! Dit alles wordt natuurlijk vastgelegd op camera, wat leidt tot een unieke serie foto’s om nog vaak naar terug te blikken.


Voordat je een Trash the Dress sessie boekt

Sommige mensen willen tijdens een Trash the Dress sessie hun trouwjurk helemaal vernietigen, met het idee dat ze hem toch nooit meer zullen gebruiken. Als je de jurk toch graag wilt bewaren, is het slim om van tevoren in de bruidsmodezaak af te stemmen of jouw jurk na een dergelijke sessie nog goed gereinigd kan worden. Na een trouwerij is het reinigen van de jurk sowieso nodig, dus veel extra kosten zal dit niet met zich meebrengen.


Extra voordeel

Je kunt een Trash the Dress sessie apart boeken, maar wanneer je de fotoshoot opneemt in je trouwreportage, krijg je een extra korting die kan oplopen tot maar liefst 50%! Extra voordeel dus. Je hebt ook nog de mogelijkheid om de foto’s te laten opnemen in het trouwalbum, wat leidt tot een mooie combinatie van traditionele en unieke trouwfoto’s!


Boek jouw Trash the Dress sessie!

Lijkt het jou en je partner ook leuk om het avontuur aan te gaan in jullie trouwkleding, en dit vast te leggen op camera voor een unieke reportage? Boek dan jullie eigen Trash the Dress sessie! Om je alvast een idee te geven, zie je op de achtergrond van dit artikel een impressie van een sessie die ik met Denise en Sander heb gedaan (op mobiele browsers is er geen achtergrond video ivm mogelijke data kosten - Klik hieronder op de Youtube button om de video te zien).

Wil je deze video even rustig bekijken, abonneer je dan op mijn Youtube kanaal: