Neem contact met me op als je geïnteresseerd bent in (het gebruik van) mijn beelden.

Trouwalbums

Bij een mooie trouwreportage hoort natuurlijk ook een mooi trouwalbum. PerfectPictures.nl levert trouwalbums in diverse smaken, soorten, geuren en kleuren. Vol trots presenteer ik hier de beide top series welke ik kan leveren. Beide modellen worden geleverd inclusief een USB stick waar alle foto's digitaal op worden meegeleverd. We hebben de bijzonder populaire CombiBox DeLuxe, waarbij de USB stick samen met het album in één box opgeborgen wordt, en daarnaast de CombiSet DeLuxe, waarbij album en USB stick elk in een aparte Box worden opgeleverd.

Beide producten zijn verkrijgbaar in de albumformaten 20x20 cm en 30x30 cm. Model CombiBox is bovendien verkrijgbaar met albumformaat 25x25 cm.

Er zijn diverse uitvoeringen mogelijk welke voor beide producten nagenoeg gelijk zijn. De Classic Collection is de uitvoering met een of meerdere foto's in de cover, maar is ook verkrijgbaaar met een versiering ipv een foto in de cover. De Black Star Collection welke in stemmig zwart met een exclusieve decoratie wordt uitgevoerd en tenslotte het top model White Lady Collection; een Trouwalbum met een grote "T".

Deze mooie albums worden alleen geleverd i.c.m. een door ons gemaakte trouwreportage, samen met jullie onder onze regie geheel compleet bewerkt, ontworpen en opgemaakt.

Als je nu nieuwsgierig bent geworden naar de prijzen nodig ik jouw partner en jou graag uit voor een kopje koffie of thee en dan praten we vrijblijvend over jullie trouwdag, de mogelijkheden om daar een betaalbare trouwreportage van te maken en uiteraard een van de bovenstaande mooie albums te kiezen.