Neem contact met me op als je geïnteresseerd bent in (het gebruik van) mijn beelden.

Ilonne en Richard maken er iets bijzonders van!

Ilonne en Richard trouwden in augustus 2020; tussen de beide corona lockdowns in. Ze hadden ruim vantevoren een boeking gemaakt en daarbij gevraagd om een 2e fotografe mee te nemen. Sinds de bruiloft van haar broer heb ik een leuke samenwerking met Anita mogen ontwikkelen en ze voegt met haar gezellige persoonlijkheid iets extra toe aan de ontspannen wijze waarop ik de fotoreportage tracht te maken. En terwijl ik met het bruidspaar bezig ben met gedachten over compositie en (niet te veel!) poses pikt zij de onverwachte momenten er tussenuit om sneaky veel bijzondere foto’s te maken. Op die manier voegt ze veel toe aan de reportage en ik kan iedereen aanraden om naar de mogelijkheden met een 2e fotografe (voor een scherp tarief!) te vragen.

Zoals bijna altijd hadden we een leuke klik met het bruidspaar en dat leverde thuis al meteen een paar bijzondere beelden op. De sfeer was gezet en daardoor kon de rest van de dag al bijna niet meer stuk. Het zou ondanks de (corona-) omstandigheden een mooi feest gaan worden.

Zoals altijd heb ik hun gevraagd om bij te dragen aan mijn blog, en Ilonne reageerde met het volgende stukje:

In April 2019 heeft Richard mij in New York ten huwelijk gevraagd op Time Square. Vol enthousiasme gingen wij alles regelen voor onze bruiloft op 29 mei 2020. Natuurlijk gingen wij ook op zoek naar een trouwfotograaf. Peter was onze eerste keus. De mooie foto’s en goede recensies gaven ons een goed gevoel. En na ons gezellige gesprek hebben we definitief voor Peter gekozen. Helaas kon de bruiloft, door Corona, niet doorgaan op 29 mei. Deze is toen verzet naar 21 augustus en gelukkig was ook Peter zo flexibel om met ons mee te verhuizen naar deze nieuwe datum.

Ilonne vervolgt:

21 augustus was een prachtige zonnige dag. Samen met Peter en Anita hebben wij deze fantastische dag vast kunnen leggen. Nu zijn we in afwachting van het mooie album. Ik kan haast niet wachten om dit album in het echt te zien. Maar gezien de fijne samenwerking met Peter hebben wij hier alle vertrouwen in.

Inmiddels heb ik hun het album thuisgebracht en ik kon zien dat ze er bijzonder verguld mee zijn. De blijdschap van ‘mijn bruidsparen’ wanneer ik het eindproduct kom opleveren is voor mij de spreekwoordelijke “Kers op de Taart”. Trouwfotografie is een mooi vak en ik ben telkens weer blij wanneer ik een bruidspaar een mooie herinnering van hun trouwdag mag bezorgen.

De foto’s bij dit artikel zijn deels door mijzelf gemaakt en deels door Anita. Anita specialiseert zich in fotografie met dieren - met name hondjes - en heeft hiermee al vele prijzen gewonnen.

Comments are closed.