Neem contact met me op als je geïnteresseerd bent in (het gebruik van) mijn beelden.

Titanic, McDonalds, Dirty Dancing en nog veel meer!

De bruiloft van Rachel en Ernst had dat allemaal en nog veel meer.

Toen ik ’s ochtends de straat in reed was het al meteen feest. Bijna alle bewoners hadden de vlag uitgehangen voor het bruidspaar en dat bracht de feestvreugde al meteen op gang. Nog voor ik aanbelde wist ik het al… “Deze dag kan niet meer stuk”.

Rachel en Ernst hadden er in de planning veel moeite voor gedaan om er een heel bijzondere dag van te maken en wilden daar natuurlijk ook een heel bijzondere herinnering aan over houden. Ze hadden de fotograaf voor de hele dag geboekt en in de reservering ook mijn 2e fotografe meegenomen.

De kinderen hadden een vooraanstaande rol bij de bruiloft. Je zou zeggen “Ja, natuurlijk!”, maar dat ging bij Rachel en Ernst nog wat verder.

Rachel schrijft “Ernst zijn wens was trouwen met de kinderen erbij. Dus daarom liet ons huwelijk 'iets' langer op zich wachten, want die kinderen moeten wel even gemaakt worden, hahaha!!!
Hoe leuk is namelijk het als ze deze mooie dag mogen meemaken. Nou en ze hebben net zo genoten als dat wij hebben gedaan!!!! Die wens is uitgekomen, CHECK! :)

We hebben de trouwreportage deels samen met de kinderen gedaan, maar om ze niet teveel te vermoeien was een gedeelte van de shoot zonder de kinderen gepland. Daar waren de weergoden het echter niet helemaal mee eens dus toen we bij de Googermolen een gedeelte van de shoot wilden doen kregen we prompt een onweersbui op ons dak. Terwijl de andere fotograaf de auto was ingevlucht konden we net een paar foto’s bij de molen schieten, maar al gauw werd ons de regen te veel en zocht ook het bruidspaar beschutting in de auto. Natuurlijk besloegen de ramen en toen ik lachend riep “Wat doen jullie daar binnen??” verscheen er een veelbetekenende hand tegen de ruit.

Ze vertoeven regelmatig in de omgeving van Breukelen en dan is een bezoekje aan de plaatselijke McDonalds een vast onderdeel van het dagprogramma. Zo ook vandaag. De McDonalds was gekozen voor de lunch en Ernst bestelde daar een ware feestmaaltijd voor ouders en kinderen. De fotografen en de beide kinder-oppassers mochten uiteraard delen in de feestvreugde. Een fotoreportage in de hamburgertent. Hoe gek kan het worden?

Ik laat de beelden even spreken over de ceremonie. Rond rennende kinderen, of op schoot zittend, bellen blazen… Het hoorde er allemaal bij. Trouwambtenaar Monique Cafée voelde de sfeer heel goed aan en assisteerde de kinderen dan ook even met het zetten van een hand-tekening onder de kinder-“acte”.

Natuurlijk kon de feestelijke avond niet starten zonder een bijzondere openingsdans. Een dans waarbij bruid en bruidegom elkaar om de beurt uitdaagden en het paar zich vervolgens weer herenigde. Met als hoogtepunt een heuse lift a la Dirty Dancing die begeleid werd met luid gejuich en applaus van de aanwezige gasten!

Ik kan het niet beter omschrijven dan het bruidspaar zelf:

13 jaar geleden zijn wij elkaar tegen het lijf gelopen op vakantie in Marmaris. De vonk sprong meteen over en het bleef niet alleen bij een vakantieliefde. In al die jaren hebben we zoveel vooral mooie dingen meegemaakt, gewoon teveel om op te noemen.

We delen ook hobby's samen zoals Horseboarden (iets met ons eigen paard en een landboard of wakeboard :P)  en dansen enz. We zijn bezige bijtjes, zeggen nooit nee tegen leuke dingen doen met vrienden en alle andere uitdagingen. 

Na 10 jaar samen zijn was het natuurlijk volmondig ja bij Ernst zijn aanzoek!

Inmiddels hebben wij een mooi gezinnetje gevormd met twee knappe kinders :). En kunnen wij ons echt trotse ouders noemen.

Ceremoniemeesters waren wij zelf, op de grote dag wel taken uit handen gegeven aan familie en vrienden en de grote twee schatten uit de straat (buren) die zich voor de grote dag nannies mochten noemen. 

Een bruiloft om nooit meer te vergeten. Alle dierbaren vrienden, familie om ons heen en onze beste vrienden als getuigen. Wat wil je nog meer....?

In deze vreemde Corona tijd verliep het organiseren van de bruiloft natuurlijk niet zonder enige spanning en twijfels, maar we hebben gewoon alles door laten gaan en het op ons af laten komen. Hier kun je het woord: "uitdaging" wel weer noemen en Corona, dat bestond gewoon op onze dag 'even' niet meer. 

We wilden een feest, en dat was er!!!! Alle voetjes op de vloer en in de lucht :D !

Wij kunnen zeggen dat het echt van onze mooiste dagen van ons leven was!” , vervolgt het bruidspaar. “En met deze prachtige foto's springen we gewoon terug naar die dag! 


Alles verliep Perfect en daar hoort natuurlijk een perfecte fotograaf bij… Maak daar maar 2 perfecte fotografen van :D !

PerfectPictures heeft het met de fotoreportage mogelijk gemaakt dat wij de bruiloft alsmaar kunnen herbeleven. GOUD! 

Dankjewel toppers!

Graag gedaan!
Wij vonden het geweldig om bij jullie feestelijke dag aanwezig te zijn en jullie bruiloft te mogen fotograferen.

Comments are closed.