Neem contact met me op als je geïnteresseerd bent in (het gebruik van) mijn beelden.

Adobe Lightroom 6.3 vrijgegeven

Adobe Lightroom

Adobe heeft de beloofde update van Adobe Lightroom vrijgegeven. In release 6.2 was de import functie vervangen met een uitgeklede versie. Daarop kwam veel kritiek. Ik vind het heel bijzonder dat Adobe dat meteen op haar website erkende. De teamleider software ontwikkeling beloofde de oude import module terug te zetten. Dat verdient respect!

PerfectPictures maakt gebruik van o.a. de combinatie Lightroom met Photoshop in de nabewerking van de foto’s. Adobe Lightroom beheert onze catalogus. We zorgen met Lightroom en Photoshop dat onze foto’s zo mooi mogelijk worden. De combinatie Lightroom met Photoshop is welhaast  een standaard combinatie voor professionele fotografen. Ook vele serieuze en minder serieuze hobbyisten maken gebruik van deze combinatie. Lightroom en Photoshop zijn samen als abonnement bij Adobe.com te bestellen voor ongeveer € 12 per maand.

Hier het persbericht van Adobe.

Als je zelf wil leren omgaan met Lightroom zijn er een aantal goede boeken beschikbaar. Het boek van Scott Kelby geldt onder fotografen als de “Adobe bijbel voor fotografen”. Ik ben erg gecharmeerd van het boek van Piet van den Eynde die ook online cursussen op internet geeft.

Leave A Comment