Neem contact met me op als je geïnteresseerd bent in (het gebruik van) mijn beelden.

Een extra fotograaf op je bruiloft: De instant camera!

Instax Mini 9 Camera

Een extra fotograaf op je bruiloft: De instant camera!

Een mooie dag vraagt om mooie herinneringen; dat is één van de redenen waarom je een fotograaf inhuurt voor jouw huwelijksdag. Hij vat de mooiste momenten, maakt de leukste – en als je wil ook de meest romantische – plaatjes en zorgt ervoor dat jullie herinneringen levend blijven… of dat jullie verloren gegane momenten terugkeren. Het is maar hoe je het bekijkt.

Ook het gastenboek is zo’n item dat zorgt voor het herbeleven van die momenten. Het geeft een warm gevoel wanneer je al deze prachtige wensen leest: Een mini-herbeleving van jullie dag! Om die woorden meer daadkracht te geven, kan je gebruik maken van een instant camera.

Strategische plaats

Kies een strategische plaats uit voor jouw gastenboek: Onderweg naar het toilet, bijvoorbeeld, of dichtbij de bar. Wanneer je het op een plaats legt waar er veel gasten voorbijkomen, nodigt het uit tot schrijven.

Betrek uw gasten bij de bruiloft

Hier is een leuk idee voor een bruiloftsreceptie: plaats een paar instant camera’s op een aantal plaatsen. Dit zal iedereen aanmoedigen om foto’s te maken en hun eigen speciale herinneringen aan uw grote dag te creëren.

Instax Mini 9 Camera

Scrapbook gastenboek

Met de instant camera kunnen jouw gasten zorgen voor sfeerbeelden bij wat ze opschrijven. Een aantrekkelijk gastenboek geeft zin om creatief te zijn en het wordt al helemaal fantastisch wanneer de feestvierders de keuze krijgen over de manier waarop ze de foto’s in het boek kunnen kleven.
Zorg voor allerlei knutselmateriaal terwijl je het woord “scrapbooking” in jouw achterhoofd houdt, denk aan: verschillende soorten washi tape (papiertape), stickers, tekstballonnetjes,… Je vindt alles wat je nodig hebt bij de hobbywinkel.

Accessoires

Een foto met een mini verkleedpartijtje bij: Het zorgt voor extra sfeer en gekkigheid. Haal alle verkleedmateriaal uit de kast en stal het uit bij het gastenboek. Plezier gegarandeerd!

Zelf kiezen

Als je geen fan bent van een gastenboek in boekvorm en je wil controle hebben over wat de gasten schrijven, ga dan voor het vriendenboek. Je weet wel: Net zoals vroeger vragen beantwoorden en je foto erbij plakken. Ernstige vragen geven ernstige antwoorden, maar gekke vragen geven gekke antwoorden. Aan jullie de keuze!
Het vriendenboek hoeft niet meteen als boek aangeboden worden: je kan ook een steekkaart maken met ruimte voor een foto (verwijs naar de instant camera) en deze aan een lange waslijn laten ophangen. De waslijn vol geinige kaarten valt op in de feestzaal en zal ook anderen aansporen om zo’n “steekkaart” in te vullen. Nadien kan je zelf kiezen hoe je deze bewaart.

Fuji Instax Mini 9 Camera met fotopapierFijne aanvulling

Het lijkt je wel wat, die aanvulling op de echte fotograaf, maar je vindt de kosten van aankoop wat gek omdat het om een eenmalig gebruik gaat? Weet dat je de instant camera via mij ook kan huren wanneer ik jouw bruiloft kom vastleggen: Dubbel fotoplezier! De fotograaf die aanwezig is, weet vaak alles van de camera’s af en kan je altijd helpen als er vragen zijn of bij het gebruik van de camera’s die aanwezig zijn. Op deze manier kan de trouwfotograaf je ondersteunen tijdens jullie speciale dag.

Indien je mij ook voor het avondfeest hebt geboekt kun je de instant camera(’s) bij mij huren. De huur van een camera, incl 100 vel fotopapier, kost € 119,50 per camera (max 3 st). Natuurlijk heb ik tijdens de feestavond extra fotopapier bij me en in geval van nood heb ik ook reservebatterijen.

Informeer ernaar tijdens een van onze vele gesprekken (of via het contactformulier in de website). Of huur ze meteen HIER (Klik).

 

Leave A Comment