Neem contact met me op als je geïnteresseerd bent in (het gebruik van) mijn beelden.

Boudoir Fotografie: Een lichaam mag gezien worden

Diana Malinowska in Boudoir Fotografie

Een lichaam mag gezien worden. Hoe mooi, sensueel en verleidelijk kan jouw lichaam worden vastgelegd? Erotisch poseren voor de camera in een omgeving die voor jou goed voelt. In een elegant ingericht vertrek, de mooie onontdekte plekjes van je lichaam, luxueus, stijlvol, ondeugend maar vooral sexy laten vastleggen. Een kant van jezelf die jij nog niet eerder hebt gezien of hebt durven zien. Een boudoir fotoshoot geeft een boost aan je zelfvertrouwen. Een fotoshoot waarbij intimiteit, subtiliteit en emoties centraal staan.

Boudoir fotografie is een artistieke, sensuele en tijdloze manier van fotograferen. Een portretserie van een vrouw op haar puurst. Bloot – tederheid en kwetsbaarheid geven de juiste lichaamsperfectie die prachtig is voor fotografie. Juist omdat de kleding schaars is, is het een fotoshoot vol sensuele verleiding waarbij de ronde vormen van het vrouwelijk lichaam goed zichtbaar mogen zijn. Imperfectie is tijdens deze fotoshoot juist perfectie. Elk lichaam is uniek. Durf jij net iets meer van jezelf te laten zien dan je gewend bent? Door je sexy te voelen straal je schoonheid uit die door de fotograaf zal worden opgemerkt.

Last van zenuwen? Dat is absoluut niet nodig! Bij het meer speelse en sensuele karakter van boudoir, speelt ook het neerzetten van “sexy zijn” een rol. Vrouwenstruggles zijn geen struggles meer maar juist de naakte waarheid van het leven. Een boudoir fotoshoot laat je mooi voelen.  Een beetje uitdagend en ondeugend mogen de foto’s best zijn! Mooi is elk lichaam want sensualiteit creëer je niet maar straal je uit. Leer je lichaam kennen en leer je lichaam waarderen op een manier waardoor iedereen van je lichaam houdt. Laat anderen mee genieten van dit unieke moment in je leven.

Thepola in Boudoir Fotografie

Nog niet overtuigd? Jij kent je grens maar ik zeg, gewoon een keer doen! Hoge hakken, verleidelijke lingerie of juist een oversized blouse van je vriend geven de “comfort look” waar wij naar opzoek zullen gaan tijdens deze boudoir fotografie. De portret serie van deze fotoshoot zal een mix van contrasten zijn tussen stoer, licht en vrouwelijke elegantie.  Verras jezelf en laat een kant van jezelf zien waarvan je nog niet wist dat deze bestond.

“Schoonheid begint wanneer je besluit jezelf te durven laten zien” – Coco Chanel

Leave A Comment