Neem contact met me op als je geïnteresseerd bent in (het gebruik van) mijn beelden.

Een Wordfeud Huwelijk!!

Als onvervalste romanticus vraag ik de bruidsparen natuurlijk altijd hoe ze elkaar hebben leren kennen en nagenoeg alle paren vinden het leuk om hun speciale verhaal met me te delen. Zo vertelde een bruidspaar dat ze elkaar als tieners al een tijd goed kenden en al goed bevriend waren maar de echte verkering ontbrak. Tot de jongedame in kwestie een SMS naar haar vriendje stuurde “Ga je nog actie ondernemen, of…?” – en vervolgens zijn ze ruim 10 jaar later samen in het huwelijksbootje gestapt.

Het verhaal van Hanh en Mike (Hij moppert een beetje over die naam “Ik heet eigenlijk Michael, maar in Nederland noemt iedereen me Mike. Daar heb ik wel lang aan moeten wennen.”) is zo’n verhaal wat er echt even tussen uit springt. Een Wordfeud Huwelijk.

Ik laat beter Mike zelf aan het woord:

Wordfeud Huwelijk van Hanh en Mike
Mike vertelt hun bijzondere verhaal met veel plezier

 

Hanh en ik hebben elkaar in 2011 via het online spel Wordfeud, een soort van Scrabble maar dan online, ontmoet. Je hebt bij  dat spel ook de mogelijkheid om met elkaar te chatten door bijvoorbeeld elkaar te feliciteren met de overwinning.  Zo zijn we met elkaar aan de praat geraakt en vonden elkaar direct heel leuk.

Maar omdat we niet allebei single waren hebben we in het begin van 2012 besloten om maar niet meer met elkaar te spelen omdat we toch wel bang waren dat het een beetje te gezellig werd.

Toen de situatie in onze beide relaties was veranderd hebben we in 2014 weer contact met elkaar gezocht. Toen ik Hanh vertelde tijdens het spelen van Wordfeud dat ik weer single was en ging verhuizen en op zoek was naar een woning, zei ze meteen, ik heb wel een kamertje over hoor.

Toen zei ik, nou dan kom ik maandag bij je wonen. En daar stond ik dus met mijn weekend tas op maandag en ben nooit meer weg gegaan.

Trouwreportage Hanh en Mike
Mike komt uit het land van de Kangoeroes

In mei 2018 hebben we elkaar het jawoord gegeven en hebben een prachtige huwelijksdag gehad.

De ceremonie en het huwelijksfeest was in onze eigen tuin en is voor ons onvergetelijk geworden.

Lekker gefeest, gegeten, gedronken en gelachen.

Mede door de prachtige foto’s die Peter Janssens van onze dag gemaakt heeft kunnen we nog geregeld terug kijken naar deze mooie dag.

Een zeer bijzonder verbond tussen twee mensen die de hele wereld hebben afgereisd. Hanh komt oorspronkelijk uit Vietnam en Mike uit het land van de Kangoeroes. Een mooi paar en ik wens hun een levenslang mooi huwelijk!

Trouwreportage Hanh en Mike
Vliegtickets, Online Scrabble en Trouwringen zijn de ingrediënten.

 

 

Leave A Comment