Neem contact met me op als je geïnteresseerd bent in (het gebruik van) mijn beelden.

Judith en Erik – Wij hebben drie trouwringen

Judith en Erik Trouwreportage

Na ruim 25 jaar hebben wij elkaar alsnog officieel het ja-woord gegeven omdat wij met elkaar en iedereen die ons lief is wilden delen dat wij voor altijd bij elkaar willen blijven. Vooral wilden wij dit delen met onze kinderen die al jaren onze drie ringen zijn.

Daar kun je niets aan toevoegen.

Judith en Erik zijn al heel lang een hecht stel. Ze zijn al meer dan 25 jaar samen en vonden dat hun relatie dermate hecht was dat een huwelijksvoltrekking daar weinig aan zou toevoegen.

Een begrijpelijke gedachte want als je hun samen ziet dan ervaar je de gloed van warme gevoelens naar elkaar en ook hoe hun karakters elkaar aanvullen. Maar het bloed kruipt… Zo hebben ze het besluit genomen om na een lange relatie elkaar het jawoord te geven en dat werd onlangs op het Zandvoortse strand bezegeld.

Trouwreportage Judith en Erik

Tijdens het kennismakingsgesprek sprak ik hun plannen voor de trouwdag door. Ik vroeg ook of ze een speciale procedure hadden voor de trouwringen. Ik zag bij beiden tegelijkertijd een glimp in hun ogen terwijl Erik zei “Ringen? Die hebben wij niet nodig. Wij hebben dagelijks drie prachtige bewijzen van ons verbond om ons heen waar ringen niets aan kunnen toevoegen” en verwees daarbij naar hun drie prachtige jongens.

Wat moet je daar nou nog van zeggen? Je kinderen zijn toch het mooiste bewijs van je goede relatie!

Leave A Comment