Neem contact met me op als je geïnteresseerd bent in (het gebruik van) mijn beelden.

Trouwen in Tien Gemeenten tegelijk!

Trouwreportage in Tien Gemeenten

Trouwreportage in Tien Gemeenten“Wij mogen als laatsten trouwfoto’s maken in de oude watertoren!” juicht Edwin tijdens ons kennismakingsgesprek. Jacqueline voegt daar aan toe “We vinden het zo moeilijk om echt een goede en betrouwbare fotograaf te vinden. Er zijn er vele te kust en te keur, maar het is lastig om een goede keus te maken”. Dat was de uitdaging om mij mijn beste voetje voor te laten zetten, dus toon ik vol trots mijn portfolio, vertel ik over de hoeveelheid apparatuur die ik met me mee sjouw, de ervaring(en) die ik met trouwfotografie heb, en natuurlijk vergeet ik niet te vermelden dat ik lid ben van DuPho, de vakvereniging van professionele fotografen.

Ze horen geduldig mijn uitleg aan en vertellen dan wat hun plannen zijn. Opnieuw vertelt Edwin hoe bijzonder het is dat we de fotoreportage mogen maken in de beroemde (*) watertoren “De Tien Gemeenten”. Later vertelt hij me dat dit de laatste trouwreportage in de huidige staat zal zijn omdat de watertoren wordt omgebouwd tot Bed & Breakfast.

Het zal je niet verbazen dat ik over hun schrijf omdat ik de gekozen fotograaf was. De beslissing viel minder dan 2 weken voorafgaand aan hun trouwdag, maar we hadden tijdens ons uitgebreide kennismakingsgesprek voldoende details uitgewisseld zodat ik goed beslagen op het ijs kon komen, daarbij geholpen door mijn uitstekende CRM programma waarin ik altijd alle reportagedetails noteer.

Trouwreportage in Tien Gemeenten

 

Toen ik het bruidspaar vroeg om een bijdrage aan dit artikel kreeg ik prompt een enthousiaste reactie. Ik laat hun beter zelf aan het woord…

We kennen elkaar al heel lang, van het schoolplein, ouderavonden, schoolgebeurtenissen van onze kinderen. Een ontmoeting in een heel ander moment in ons leven veranderde op slag alles. Het voelde direct bijzonder. Heel verliefd gaan we compleet in elkaar op. Samen met ons gezin gaan we een nieuwe toekomst tegemoet met veel liefde en vertrouwen. Onze trouwdag was voor ons heel bijzonder. Uiteraard vindt elk bruidspaar zijn of haar trouwdag heel bijzonder. Peter heeft heel veel aandacht gehad voor onze wensen en optimaal gebruik gemaakt van onze locatie. We hebben prachtige foto’s gekregen.

(*) Jazeker, de toren is serieus beroemd! Als je last hebt van hoogtevrees kun je overwegen om de toren te gaan bezichtigen in Madurodam!

Leave A Comment